INTREBARI FRECVENTE
Pe timp de vara Parc Aventura este deschis zilnic, adica 7 zile din 7, inclusiv Pastele, 1 Mai, Rusalii, 15 August...de la ora 10:00 pana la 20:00.
Pe timp de iarna, din 03.12.2016 pana in 28.02.2017, Parc Aventura este deschis numai vineri - sambata - duminica.
Vacanta intersemestriala de februarie, Parc Aventura Brasov este deschis zilnic, de la 10:00 la 17:00.
Da, parcul este deschis si pe timp de ploaie.
Din motive de securitate, acesta va fi complet sau partial inchis in timpul furtunilor (fulgere si trasnete), vant puternic sau ploi torentiale.
Echipamentul imprumutat de dvs este pentru o perioada de 3 ore consecutive.
Daca stati mai mult de (3) trei ore, se achita o taxa de ora suplimentara conform tabelului de preturi.
Daca stati mai putin de (3) trei ore, tarifele raman aceleasi.
Returnarea echipamentului este definitiva.
In timpul celor 3 ore puteti sa parcurgeti diferite trasee (mai mult sau mai putin dificile). Durata traseelor variaza intre 15 min. si 1 ora, in functie de gradul de dificultate, de numarul celorlalti participanti si de agilitatea dumneavoastra.
Activitatea in Parc Aventura necesita abilitati fizice si mentale care sa permita o practica independenta.
Varsta minima este de 4 ani pe traseele securizate (trasee cu sistem de securitate fara manipularea carabinierelor) si de 8 ani pentru traseele cu autoasigurare (trasee cu manipularea carabinierelor).
Greutatea maxima admisa este de 110kg.
Nu este recomandata aceasta activitate pentru femeile insarcinate.
Un copil de 14 ani impliniti poate intra si evolua singur pe trasee.
Copiii mai mici de 14 ani trebuie sa fie mereu insotiti de parinti sau o persoana responsabila cu varsta minima de 18 ani.
Nu. Dupa cumpararea biletului sunteti obligati sa cititi rgulamentul. Odata echipati, veti urmari un instructaj-demonstratie de securitate pentru aprox. 20 min. in care se va explica modul de utilizare a echipamentului si se vor prelucra normele si regulile de siguranta.
Apoi sunteti independent pe trasee.
Exista supraveghetori in cadrul parcului care va vor acorda ajutor daca este necesar.
Supraveghetorii nostri vor veni la tine in cel mai scurt timp pentru a-ti acorda ajutor; vei fi coborat fie cu o scara, fie cu o coarda.
Nu. Echipamentul nostru este verificat in mod regulat si este adaptat la ergonomia de constructie.
Suntem intrebati frecvent daca se fac rezervari.
Specificul activitatii parcului de aventura nu ne permite ca in perioada de sezon sa facem acest lucru. In acest fel am favoriza unele persoane in detrimentul altora. Fluxul de persoane este mare si ar fi incorect sa facem rezervari.
Asadar, cu sinceritate si cu drag va spunem ca nu se fac rezervari si, deci, nu este necesar sa faceti o rezervare pentru a veni la Parc Aventura. Veniti pur si simplu!
Va rugam sa nu va suparati si sa intelegeti acest lucru!
Recomandam sa veniti la inceputul programului, dimineata de la ora 10, astfel evitati aglomeratia din timpul zilei.
Da, de fiecare data cand veniti trebuie sa urmariti demonstratia si sa respectati regulile.
Da, cartile de debit si de credit sunt acceptate
Da, puteti veni intr-un grup nu prea mare. Exista o terasa cu mese si banci disponibile, in aer liber.
Prezenta cainilor este permisa in incinta parcului, cu conditia ca acestia sa fie in grija proprietarilor si nu lasati singuri, legati de un gard sau de un copac.
Nu exista restaurant dar avem un bar + truck-food cu hot-dogs, burgers, chips-uri, ciocolata, smoothies, fresh, sucuri, apa, inghetata. Programul barului este asemanator cu cel al parcului.
Locurile de picnic va stau la dispozitie in afara parcului, pe domeniul public.
Cand vorbim despre asigurarea de sanatate ne referim la CAS. Aceasta asigurare o are toata lumea care lucreaza; copiii, elevii si studentii au deja aceasta asigurare.
Nu este nevoie sa o prezentati, ci doar trebuie ca ea sa existe.
Parc Aventura Brasov ofera 4 trasee pentru copii mai mici de varsta de 8 ani. Aceste trasee au fost concepute  in exclusivitate pentru acesti copii mici care doresc sa stea linistiti si nu stresati de alti copii mai mari, tineri sau adulti.
Pentru copiii cu varstele cuprinse intre 8-11 ani, Parc Aventura Brasov ofera 6 trasee pe care atat copiii cat si adultii le pot parcurge impreuna.

Nu.
De la varsta de 8 ani, echipamentul este diferit, atat ca marime cat si ca operare. Fiecare participant se auto-asigura. Acest lucru implica o atentie sporita. Copii mici sub varsta de 8 ani nu au putere de manevrare a acestui sistem de siguranta.
© 2016 PARC AVENTURA. Toate drepturile rezervate | Powered By: NetSiter