REGULAMENT PARC

Parcul este accesibil tuturor persoanelor incepand cu varsta de 4 ani ale caror aptitudini fizice si mentale permit parcurgerea autonoma a traseelor conform exigentelor de securitate.

 1. Aceste reguli trebuiesc citite de catre toti inainte de a incepe parcursurile.
 2. Evoluati in acest Parc pe propria dvs raspundere si recunoasteti ca ati citit si inteles prezentul regulament. In cazul minorilor, consimtamantul este exprimat de catre parinti sau persoanele care ii insotesc.
 3. Echipamentul trebuie utilizat doar in felul in care v-a fost indicat. Echipamentul nu este transmisibil si il inchiriati timp de 3 ore.
 4. Prezenta tuturor la demonstratia utilizarii echipamnetului si jocurilor efectuate de catre personalul nostru este obligatorie.
 5. Carabinierele de securitate trebuie sa fie in PERMANENTA folosite.
 6. Sunteti obligati sa incepeti printr-un parcurs verde sau galben. Inainte de a parcurge un parcurs negru, trebuie sa faceti unul albastru sau rosu si sa aveti 16 ani impliniti.
 7. Daca aveti nelamuriri nu ezitati sa va adresati personalului nostru.
 8. Nu supraincarcati jocurile. Cate 1 persoana pe joc, iar pe platforme maximum 3 persoane.
 9. Directiunea isi rezerva dreptul de a exclude din Parc (fara rambursare) orice persoana care nu respecta regulile de securitate.
 10. Directiunea isi rezerva dreptul de a intrerupe toate activitatile in caz de intemperii (vant, furtuna, ploaie).
 11. Persoanele sub influenta alcoolului sau a drogurilor nu sunt admise in Parc.
 12. Participatii trebuie sa aiba o asigurare de sanatate.
 13. Distrugerea echipamentului pus la dispozitie din cauza nerespectarii instructiunilor de folosire va fi suportata de catre persoana vinovata.
 14. Accesul in incinta Parcului reprezinta aderarea persoanei la prezentul regulament si, totodata, supunerea acesteia la regulile Parcului.
© 2016 PARC AVENTURA. Toate drepturile rezervate | Powered By: NetSiter